torstai 26. syyskuuta 2013

Nyt se on täällä

Nimittäin syksy, ja sen myötä kohta talvikin. Pitkin kulunutta viikkoa ympäri Suomee on ollut pakkasaamuja ja tänää se tuli myös tänne. Ja eilen tuli useamman kerran raketteja(=rakeita) taivaan täydeltä. Kävin heti aamusta herättyäni virittelemässä jatkoroikkaa ja sisätilalämmitintä autoon - minähän en niitä laseja raavi, hmmp! Työmatkalla ehdin vauhdissa nappaan muutamia kuvia, kun maa oli harmaassa kuurassa. 



 Tässä on työmatka pidentyny reilusti hetkeks aikaa, kun jouduin/pääsin/siirrettiin (miten sen nyt ottaa) remppa-avuks toiseen myymälään. Kaks viikkoa on huomenna takana ja toiset kaks vielä edessä. Hyllyjä ja kalusteita on siirretty, purettu, rakenneltu, siivottu ja tiivistetty ja tavaroita roudattu paikasta toiseen. Kivaa vaihtelua tää ainaki on ollu kassalla oloon verrattuna. Tosin mustelmaherkkänä ja tapaturma-alttiina mustelmien ja muiden ruhjeiden saldo on huikee. Tällä menolla oon kahen viikon päästä pää kainalossa varmaa. Mutta kyllä se tästä. Ja viikko on kiva lopetella huomisiltaan, kun mennää kaveriporukalla kattoon Elastista tohon yhteen paikalliseen. 







Jonkimoinen räkätautiki on yrittäny tässä kovin sinnikkäästi päästä pesiytyyn muhun, mutta onneks iskän "myrkyt" on auttamassa, joita se jo meille muksuille pienenä tyrkytti, jos vähänki köhi. Auttaa, mut on nii hemmetin kamalan makusta!


Ei kommentteja: